VEELGESTELDE VRAGEN

 
Hoe weet ik dat mijn order goed besteld is?  

Eens je bestelling en je opmaak goed zijn doorgegeven zal je een orderbevestiging ontvangen met daarin het overzicht van je bestelling en een voorbeeld van je drukdocument.

 
Welke productiemethodes gebruiken jullie?  

Alle producties worden inhouse digitaal geprint en verwerkt.

 
Waar gebeurt de productie?  

De productie gebeurt in Zwevegem, Belgiƫ

 
Gebruiken jullie gerecycleerd karton?  

Wij gebruiken steeds karton dat bestaat uit minstens 70% gerecycleerd materiaal.

 
Is jullie karton gemaakt van 100% gerecycleerd materiaal?  

Nee, ons karton bestaat uit minimaal 70% gerecycleerd materiaal. Tijdens de recyclage van karton worden de vezels kapot gemaakt om te kunnen hergebruiken. Na verloop van tijd - na enkele recyclages zijn deze vezels te klein om nog voldoende te binden. Om een stevig karton te bekomen moet er altijd wat nieuwe vezels toegevoegd worden om een solide geheel te bekomen. Deze nieuwe vezels zijn steeds afkomstig van afvalmateriaal uit de houtsector. Voor ons karton worden dus nooit speciaal bomen gekapt.

 
Hoe ecologisch is karton?  

Wij gebruiken steeds karton dat bestaat uit minstens 70% gerecycleerd materiaal. Om een stevig karton te bekomen moet er altijd wat nieuwe vezels toegevoegd worden om een solide geheel te bekomen. Deze nieuwe vezels zijn steeds afkomstig van afvalmateriaal uit de houtsector. Voor ons karton worden dus nooit speciaal bomen gekapt.

 
Zijn de inkten die gebruikt worden ecologisch?  

De inkten die we gebruiken zijn niet op waterbasis wat betekent dat wij geen vervuild afvalwater hebben. Digitaal drukken doen we met inkten die onder lage energie LED UV lampen een snelle uitharding hebben.

 
Mijn vraag staat hier niet tussen, wat nu?  

Wij beantwoorden met plezier ook jouw vraag. Contacteer ons via de chat onderaan deze website of via mail (info@moonfox.be)